Despre noi

PRAUS SERVICES AGENCY SRL vă oferă soluţii profesionale de efectuare măsurători ale nivelului radiaţiilor câmpului electromagnetic folosind aparatură certificată.

Pentru evaluarea expunerii omului la campul electromagnetic, masuratoarea vizeaza intensitatea (puterea, amplitudinea) campului ca fiind parametrul cel mai relevant. Intrucat expunerea provine din mai multe surse, ambientale si ocupationale, puterea acesteia va fi o rezultanta a puterilor campurilor care se propaga pe mai multe directii. Puterea campului electromagnetic se masoara cu un aparat cu senzor magnetic – denumit gaussmetru (teslametru) – sau electric. Se pot executa doua tipuri de masuratori, cu aparate specifice: masurarea in banda larga (cu aparate care detecteaza semnalul intr-un interval mare de frecvente) si masurarea cu frecventa selectata.

Specialistii nostri pot efectua la domiciliul / sediul / locul de munca al dvs. masuratori profesioniste ale intensitatii campului electromagnetic, cu aparatura performanta, oferindu-va consulting in privinta incadrarii masuratorilor in limitele admise de ICNIRP si protejarea fata de efectele nocive ale radiatiei. Programati acum o masuratoare !

Pentru masuratori personale, va oferim aparate de masura cu un raport excelent al perfomantelor, compatibilitatii cu banda de frecvente a surselor tipice monitorizate, marja de eroare si pret.

 

  • Aparatură certificată de atestare a nivelului de radiaţii electromagnetice;
  • Buletin de măsurători recunoscut de autorităţi (în Medicina Muncii);
  • Echipe de profesionişti dedicate acestui serviciu;
  • Tarife competitive;